اصول بهداشتی رستوران

در رستوران بازار از ظروف چيني در سرو غذا ها استفاده می شود.
رستوران بازار در صورت استفاده از نان هاي بسته بندي، از نان های داری بسته بندی سالم استفاده می شود.
رستوران بازاراز نمک تصفیه شده (يد دار يا فاقد ید) برای خیساندن برنج استفاده می شود.
در دیزی بازار سبزیجات و صیفی جات و ترشیجات کنار غذا سرو می شود.
رستوران بازار برای سرخ کردن غذاهای سرخ کردنی از و برای غذاهای معمولی از روغن مایع استفاده میکند.
رستوان بازاراز انواع ماست با طبع ذاعقه مشتریان عزیز در کنار غذا استفاده میکند.
در رستوران بازار جهت نوشيدني هاي سرد و گرم از لیوان های و فنجانهای چینی و بلور استتفاده میشود.
نوع و جنس کارد و چنگال در رستوران بازار از نوع استیل است.
توجه به اصول بهداشتی در رستوران بازار:
رعایت اصول بهداشتی در کارکنان رستوران بازار آنقدر مشهوداست که مشتریان با یک بار آمدن به آنجا از این موضوع مطلع شوند. داشتن کلاه و دستکش و البته لباس‌های یکدست، تمیز و با رنگ روشن و پاک کردن سریع میز غذایی که پیش از این مشتری دیگری از آن استفاده کرده است، نکته های اولیه‌ای هستند که در رستوران بازارمشهود است.

تجهیزات و وسایل لازم پخت غذا در رستوران بازار
دیگهای بخار ودیگهای دوجداره
اجاق، فرهای دمکن، پاتیل های استیل
روغن صاف کن
سیب زمینی پوست کن، سزی خرد کن، خلال کن
تخته آلایش گوشت، سبزی و میزهای استیل
سیخهای کباب
دستگاههای برش واره برقی
سطل آشغال با پایه چرخدار
چرخ گوشت متناسب با تمامی متعلقات با قدرت
آماده سازی مواد اولیه در رستوران در بازار
میز جداگانه پوست کنی وخرد کنی
سینک استیل سه خانه برای شستشوی سبزیجات
وسایل آلایش گوشت( تخته ها ، چاقوها، ساطور، چاقوتیز کن و…)
سطل زباله پدالی
شستشوی ظروف در رستوران بازار
ظرفشویی تمام اتوماتیک
سینک ظرفشویی سه خانه استیل
تمام ملزومات مورد نیاز مسئول شستشوی ظروف( چکمه، روپوش ضد آب و…)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *