طرز تهیه اکبر جوجه در رستوران بازار گرگان

طرز تهیه اکبر جوجه در رستوران بازار گرگان

این غذا یکی از غذاهای معروف و اصیل در شهرهای مازندران می باشد.این غذا به دلیل طعم خوب و طرفداران بالایی که دارد در تمامی کشور سرو می شود. سفارش آنلاین غذا گرگان نیز به دلیل مشتریان زیادی که این غذا را سفارش می دهند از بهترین آشپزان برای پخت این غذا کمک گرفته اند تا رضایت مشتریان را جلب کنند.
سفارش آنلاین غذا گرگان در اینجا دستورپخت اکبرجوجه را برای مشتریان عزیزقرارداده است:
مواد لازم برای اکبر جوجه در سفارش آنلاین غذا گرگان
جوجه 1 ماهه 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
کره 150 گرم
روغن به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
آبلیمو ترش به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه در سفارش آنلاین غذا گرگان
در سفارش آنلاین غذا گرگان برای پخت این غذا از جوجه حدودا یک ماهه استفاده می کنند.اگر به هردلیلی نتوانستید جوجه یک ماهه خریداری کنید می توانید از مرغ های کوچک استفاده کنید.
ابتدا باید جوجه خریداری شده را مزده دارکنیم به همین خاط مرغ را بادقت می شوییم.سپس در یک ظرف مناسب قرار می دهیم.
آب لیمو ترش 2لیوان به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرف اضافه می کنیم.توجه کنید که حتماباید تمامی نقاط بدن مرغ را به آب لیمو آغشته کنید تا بعد از آماده شدن طعم خوبی داشته باشد.
بعد از اینکه آشپز سفارش آنلاین غذا گرگان مرغ را طعم دار کردیک سلفون برروی ظرفی که مرغ در آن قراردار، می کشد و به مدت 8 تا 12 ساعت داخل یخچال قرار می دهد تا مرغ به خوبی طعم دار شود.
بعد از گذشت زمان گفته شده سفارش آنلاین غذا گرگان مرغ را از وسط نصف کرده و درداخل قابلمه ای قرار می دهد. یک لیوان آب گرم به همراه روغن مایع به قابلمه حاوی مرغ اضافه می کند.شعله گاز را زیاد کرده تا آب و روغن داخل قابلمه جوش بیاد سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و رنگ آن تغییر کند.
سفارش آنلاین غذا گرگان آمادگی ارائه غذا در سطح شهر گرگان را دارد.و تنها با یک تماس می توانید غذای خود را سفارش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *